ШОКАНТНО: Дали оваа мајка е најголем монструм во светот?

Алексеј Власкин од Екатеринбург, во Русија, забележал една крајна монструозна ситуација која веднаш ја пријавил во полиција!Имено, во паркот во којшто тој се нашол во моментот, видел мајка која ја шета својата ќерка како куче! Девојчето, за кое се смета дека има околу пет години, била „закачена“ за ланец за шетање и одела на четири нозе.
„Ја видов оваа ситуација тој ден, некаде во попладневните часови. Преминував преку фудбалски терен и видов мајка како го шета своето детое“ – рекол загрижениот Алексеј.

Полицијата го истражува случајот, а како доказ го имаат видеото на Алексеј кое може да го погледнете во продолжение.
Имено, во паркот во којшто тој се нашол во моментот, видел мајка која ја шета својата ќерка како куче! Девојчето, за кое се смета дека има околу пе

Пронајдете не на следниве мрежи: