Спонзоруши во акција: Погледнете како реагираат кога ќе дознаат дека убавиот автомобил не е негов!

Спонзоруши во акција!Виталиј неколку пати по ред успеа да ги избламира спонзорушите со скапи автомобили, а овие момци инспирирани од неговите шеги решиле да направат ист експеримент.
Земале Bugatti Veiron кој чини преку милион долари и пробале да „ќарат“ девојки на улица.
Еве одговор дали девојките се „лепат“ на пари или не?
Погледнете го видеото:Виталиј неколку пати по ред успеа да ги избламира спонзорушите со скапи автомобили, а овие момци инспирирани од неговите шеги решиле да направат ис

Пронајдете не на следниве мрежи: