СРАМОТА: ПЛАВУША се ИЗБЛАМИРА за сите „пари“!

Се пријавувате на натпревар каде што во конкуренција ви е дете од 7-8 години и вие треба да го надмудрите. Меѓутоа, кога имате толку лесни прашања кои треба да ги знаете уште од сон кога ќе ве разбудат, тогаш настанува проблем. Посебно кога станува збор за плавуша.Доказ дека плавушите се сепак глупави. Колку таа беше потсмеана на овој натпревар, видете сами!Доказ дека плавушите се сепак глупави. Колку таа беше потсмеана на овој натпревар, видете сами!

Пронајдете не на следниве мрежи: