Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат…

Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат…Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат. Пред да ја почнат онаа работа, мажот оди во тоалет, исто како пред многу години и излегол по 5 минути, смеејќи се гласно, исто како пред многу години. Жената го прашува: – Абе, зошто се смееш? И тогаш се смееше, ама ми беше срам да те прашам. Што е работава? – Претходниот пат кога отидов на мочање, го измочав цел ѕид. Сега, си ги измочав кондурите. Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат. Пред да ја почнат онаа работа, мажот оди во тоалет, исто

Пронајдете не на следниве мрежи: