Стави цреша на отвор од шише: И вие ќе го направите истото откако ќе го видите резултатот!

Јутјуб каналот „Handimania” редовно изненадува со одлични идеи, а ова е една од нив.Мажот во видеото стави цреша врз отвор од едно стаклено шише.
Иако на прв поглед неговиот потег изгледа чудно, крајниот резултат на многумина им се допадна.
На видеото ќе погледнете како наједноставно да се решите од семките на црешите.Мажот во видеото стави цреша врз отвор од едно стаклено шише.
Иако на прв поглед неговиот потег изгледа чудно, крајниот резултат на многуми

Пронајдете не на следниве мрежи: