Стави мелено месо во тавче, а кога ќе видите зошто и вие ќе го сторите тоа!

Loading...

Никогаш не би ви паднало на ум дека ќе го направи токму ова, а сте го јаделе тоа илјада пати.Сите ние сакаме чизбургери, но  не мрзи да ги правиме сами, па така одиме во некој ресторан за брза храна. Кога ќе видите дека е можно  да се направат куп чизбургери одеднаш, ќе ви биде многу полесно да се впуштите во тоа.
Состојки:
½ кг мелено месо
1 шолја презла
1 шолја сецкан кромид
1 лажичка сол
6 листови кашкавал
12 лепчиња
Сите ние сакаме чизбургери, но  не мрзи да ги правиме сами, па така одиме во некој ресторан за брза храна. Кога ќе видите дека е можно  д

loading...
Loading...