Ставил вазелин на својот монитор: Многумина помислиле дека е луд, но…

Повеќето од нас се обидуваат да бидат повнимателни со технолошките уреди, но понекогаш може да дојде до несреќен случај.Гребнатините на мониторот од компјутерот можат да бидат непријатна глетка кога се обидувате да завршите некаква работа.
Иако можете да го однесете својот монитор на скапа поправка, тука постои многу поевтин начин како да го поправите изгребаниот екран со помош на производ кој веројатно го имате во вашиот дом.

За да дознаете како гребнатините може да исчезнат за секунда, доволно е само да го погледнете приложеното видео:
Гребнатините на мониторот од компјутерот можат да бидат непријатна глетка кога се обидувате да завршите некаква работа.
Иако можете да го о

Пронајдете не на следниве мрежи: