Што е тоа болка? Овој танц на трудница за време на породување ќе посрами многу мажи!

Иако многумина  тврдат дека танцот може да ја излечи болката, бремената Јуки сериозно го сфатила ова тврдење за време на своето породување.Идната мајка се породила во Бостон, а благодарение на нејзиниот сопруг можеме да видиме како танцот е навистина лековит, или барем помага да се заборави болката.
Во првото видео, Јуки игра иако е многу близу до своето породување.
Јуки не покажува знаци на замор ниту се откажува за време на втората песна, иако е очигледно дека трпи болки кои повеќето мажи не би можеле да ги поднесат вака стоечки.

 

Prenatal ritual!
Posted by Connell Cloyd on Tuesday, August 18, 2015

 

The buttafly… uhn uhn thats old! Let me see your tootsie roll! Click the youtube link on my page so we can reach a million veiws! https://youtu.be/UU_aWDu9jto
Posted by Connell Cloyd on Tuesday, August 18, 2015

Идната мајка се породила во Бостон, а благодарение на нејзиниот сопруг можеме да видиме како танцот е навистина лековит, или барем помага да се заб

Пронајдете не на следниве мрежи: