Што означуваат броевите кога си гледате на кафе?!

Loading...

Кога е во прашање турското кафе, нема жена која барем еднаш во животот не посакала некоја од пријателките да и гледа во филџанот и да и ја предвиди иднината.Ако сте оние кои секојдневно пијат кафе и сакаат да се забавуваат на овој начин, следи мало објаснување за значењето на броевите.
1-поседувате моќ и знаење да ги промените нештата од корен и успешно да започнете некоја работа

2-мирољубиво решете го проблемот, ќе биде постигнат договор, но без наредување

3 – чувајте се од љубоморни луѓе кои сакаат да ви наштетат
4 –ако го видите овој број радувајте се. Ве очекува успех на работно поле
5 – често симболизира забранета љубов, а по некогаш и прељуба. Ако тоа не е вашиот случај тогаш 5-та е симбол на љубов и страст.

 
6 – овој број е знак на жртвување. Често превидува убави нешта, но внимавајте некој да не ве измами.
7 – повторно предупредување, овој пат да се чувате од личност во вашата околина која е мошне паметна и склона на правење сплетки
8 –победа над стравовите. Голема борба за она што го сакате и финална победа.
9 – ако ја видите 9-та во филџанот, таа симболизира убав период пред вас.Ако сте оние кои секојдневно пијат кафе и сакаат да се забавуваат на овој начин, следи мало објаснување за значењето на броевите.
1-поседув

loading...
Loading...