Што се случи со ова момче е вистинско чудо! Обрнете внимание на 0:26 минута!

Ова видео е најдобар доказ дека чуда се случуваат. Ова момче веројатно има цела војска од анѓели чувари кои го штитат.
Само секунди го делеа од сериозна повреда па дури и смрт.
Обрнете внимание на десната страна на екранот, во 0:26 минута од видеото…
 
Погледнете го видеото:
 Ова момче веројатно има цела војска од анѓели чувари кои го штитат.
Само секунди го делеа од сериозна повреда па дури и смрт.
Обрне

Пронајдете не на следниве мрежи: