Страшно злосторство во Флорида: Полицијата трага по четиригодишно дете!

Loading...

Полицијата на Флорида трага по исчезнато четиригодишно момче и по Адам Матос (28), за кого се претпоставува дека детето е кај него. Потерата е започната веднаш штом беа пронајдени четири трупови во близина на куќата во која живеело детето.За време на проверката на куќата во Хадсон, шерифот Крис Нако осетил непријатен мирис и забележал јато птици кои кружеле во близина.
Полицијата на 3 километри од куќата пронајде четири тела, од двајца мажи и две жени, но не го пронашле момчето.
Се верува дека момчето, Исмаил Тристан Сантистебан би можел да биде со избеганиот Адам Матос.
На властите се уште не им е јасно во каков однос се Матос и момчето.
„Добиваме конфликтни информации, но се уште немаме утврдено дали Матос е биолошкиот татко на Исмаил или само се грижел за него“, додал шерифот.
Мртвите тела се уште не се идентификувани.За време на проверката на куќата во Хадсон, шерифот Крис Нако осетил непријатен мирис и забележал јато птици кои кружеле во близина.
Полици

loading...
Loading...