Сурова улична ТЕПАЧКА: Еве што се случува кога две бабички ќе решат да си ги измерат силите!

Бабичкава карате да не учела…Интересна видео снимка се појави на Јутуб каде можеме да видиме како две бабички се расправаат. Во меѓувреме една се дофатила за стап па расправијата прераснала во ниво на жестока улична пресметка. Погледнете што се случило.Интересна видео снимка се појави на Јутуб каде можеме да видиме како две бабички се расправаат. Во меѓувреме една се дофатила за стап па расправија

Пронајдете не на следниве мрежи: