ТАА ГИ КРЕНА РАЦЕТЕ високо во воздухот: Погледнете како овој питбул одговори на тоа

Дефинитивно ќе сакате да видите што се случува после првата минута од ова видео. Кучињата никогаш нема да престанат да не изненадуваат. Питбулот кој ќе го видите во следното видео е само уште еден пример колку нас тие крзнени пријатели не сакаат, или колку сакаат да ни угодат.
Олга Дударева и нејзиниот вешт питбул изведуваат некои неверојатни потези на популарната Индијска музика. Дефинитивно ќе сакате да видите што се случува после првата минута од ова видео. 
Погледнете на следната страна

Кучињата никогаш нема да престанат да не изненадуваат. Питбулот кој ќе го видите во следното видео е само уште еден пример колку нас тие крзнени пр

Пронајдете не на следниве мрежи: