Таа спиеше, кога во собата и ВЛЕЗЕ ДУХ! Од страв ги покажа и градите!

Момчето на неговата девојка и подготви непријатно изненадување кога среде ноќ во собата и намести холограмски дух, додека таа спиеше.Скриените камери или Pranks се популарни во целиот свет, и често повеќето од нив се екстремно брутални. Една таква се појави на YouTube каналот „PrankvsPrank“, за еден месец беше погледната повеќе од 8,5 милиони пати.
Момчето на неговата девојка и подготви непријатно изненадување кога среде ноќ во собата и намести холограмски дух.
Како е девојката реагираше на тоа најдобро е да погледнете во видеото:Скриените камери или Pranks се популарни во целиот свет, и често повеќето од нив се екстремно брутални. Една таква се појави на YouTube каналот &bd

Пронајдете не на следниве мрежи: