Ознака: антивакцинери

Вести

Удар за антивакцинерите

Француската влада го достави до собранието закон со кој им се овозможува на оние кои се вакцинирани пристап до јавниот превоз, рестораните, културните институции и други јавни места. Премиерот Жан […]