Ознака: брашно

Вести

Министерство за економија предлага забрана за извоз на брашно

Формирање на фонд за поддршка на туризмот и забрана за извоз на брашно се предлозите што денеска Министерството за економија ќе ги достави до Владата како мерки за ублажување на […]