Ознака: Влатко Ѓорчев

Вести

Ѓорчев: 10 години ги чекаме „црните сценарија“ на СДСМ за банкрот на државата!

За 24-ти декември можеме да зборуваме секогаш. Вие тогаш, исто како и сега, сакате да ја срушите државата, да ја срушите економијата, ниту една плата да не се исплати, ниту […]

Вести

Во Скопје денес се одржа еднодневна „Обука за млади лидери на иднината“

Во Скопје денес се одржа еднодневна “Обука за млади лидери на иднината”.Настанот беше организиран од страна на “Пан Европска Алијанса” Скопје во соработка со “Интернационалната развојна асоцијација” а поддржан од […]

Вести

Ѓорчев: ВМРО-ДПМНЕ не бега од соочување со граѓаните, апелираме за одржување на избори

ВМРО-ДПМНЕ е подготвена за избори и апелира за одржување на истите, изјави за ТВ Нова членот на извршниот комитет на партијата, Влатко Ѓорчев.-Немаме потреба од било какво избегнување од соочување […]

Вести

Ѓорчев: ВМРО-ДПМНЕ има незаменлива улога на македонската политичка сцена

Улогата на ВМРО-ДПМНЕ на македонската политичка сцена е незаменлива, вели за ТВ Нова членот на извршниот комитет на партијата, Влатко Ѓорчев.-Минаа 26 години. ВМРО-ДПМНЕ има простор кој никој друг не […]