Ознака: газирана вода

Живот

Мијте го лицето со газирана вода-резултатите се неверојатни!

Овој едноставен потег има голем благодат за вашиот здрав изглед, а најчесто го користат Јапонките, познати по добрата нега на нивната кожа и вечно младешкиот изглед.По чистењето на лицето, наместо […]