Ознака: Годфриј Шитал

Меѓународен фудбал

БУНТ ВО ЗАМБИЈА: Ќе докажеме дека Меси не е светски рекордер!

Замбискиот фудбалски сојуз ги потврди пишувањата на мадридскиот „АС“. Како што пренесе „АС“, сеќавајќи се на фамозниот Годфриј Шитал и неговите 107 погодоци непризнати од ФИФА, бидејќи тогаш беше тешко […]