Ознака: девојки

Занимливости

Очекувања од жените до кои тие никогаш не се придружуваат

Во моментот кога ќе се родите како жена, се очекува да живеете според одредени очекувања. Некои жени ги занемаруваат овие очекувања, бидејќи истите ги сметаат за застарени.   1. Како […]