Ознака: духовни пораки

Живот

Духовни пораки за среќен живот: Внимавајте што посакувате бидејќи…

„Посакувајте желби, сакајте се себе си, живејте го секој момент“ – се дел од духовните индиски пораки кои може да ви го олеснат животот.Живејте во сегашниот момент, не на друго […]