Ознака: емоции

Видео

Видео: КОГА ЕМОЦИИТЕ ЌЕ НАДВЛАДЕАТ: Еве како реагираат Македонците во Грција на „Бисер балкански”

Видеото кое се појави на Јутјуб е уште еден доказ за тоа каков ефект има оваа нумера, овој пат кај нашинците во Грција.Крвта не е вода! Легендарната песна “Бисер балкански” […]