Ознака: изневерување

Љубов и секс

На која возраст луѓето најчесто изневеруваат?

Големо истражување откри изненадувачки податоци за разликата во возраста на луѓето кои не биле верни на своите партнери. Во фамилијарната студија во која биле анкетирани над 13 илјади американци, истражувачите […]

Љубов и секс

Кога изневерувањето стана сосема нормална и прифатлива работа?

Некои мажи лесно влетуваат во авантури со други жени надвор од бракот, а некои жени излегуваат со своите пријателки, флертувајќи и кокетирајќи со други мажи, криејќи го фактот дека се […]

Љубов и секс

Пет причини зошто жените изневеруваат во долга врска

И мажите и жените се впуштаат во афери и изневеруваат во врска. Зад женското неверство, сметаат експертите, се кријат подлабоки и покомплицирани причини. Ова се најчестите пет приочини зошто жените […]

Љубов и секс

Ве изневерува или не? Обрнете внимание на овие 8 знакови и ќе дознаете

Преку некои однесувања на партнерот можете лесно да заклучите дали има некоја друга. Слушај те ја интуицијата и обрнете внимание на овие 8 знакови.Другите луѓе, па и тие што не […]