Ознака: интересно

Видео Занимливости

Е жено, жено зар по туѓи коли! мажот на ,,дело‘‘ ја фати сопругата…(видео)

На почеток мислиме дека на човекот му се заклучила колата. Но ова е едно од видеата каде можеме да ги видиме брачните прблеми на паровите на дело. Тука се работи […]

Видео Инстаграм

Оваа женска е згодна но и таа мора да оди до тоалет, а таму не се влегува(видео)

Ова е едно интересно видео кое ја покажува реалната човечка природа, без разлика на тоа дали сме мажи или жени, дали сме убави или не. Во видеото е прикажана една […]

Инстаграм

Еве како ова 12-годишно дете стана сензација само за една ноќ!

На многу начини Вилијам Франклин-Милер е како секое друго 12-годишно момче. Оди на училиште, игра рагби и се дружи со пријателите.Меѓутоа, има една сериозна разлика помеѓу него и секое друго […]

Занимливости

МИСЛЕВТЕ ДЕКА Е ТУКА САМО ПОРАДИ ИЗГЛЕДОТ? Знаете ли за што всушност служи дупката на рачката од тенџерето?!

Дупката на рачката од тенџерето има сосема конкретна и практична цел за време на готвењето и таа не е тука само поради изгледот.Ако мислевте дека е тука само поради изгледот […]

Занимливости

ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Знаете ли што е всушност БЕЛОТО чоколадо?

Нутриционистите истакнуваат и дека е значително понездраво од црното чоколадо бидејќи потешко се вари и обилува со шеќери и масти.Белото чоколадо никогаш не стана популарно како обичното, и покрај тоа […]

Видео

Видео: Земал кутија од чевли и на неа залепил парче стакло: Кога ќе видите што направи, ќе го посакате истото!

Скоро секојдневно на Интернет можеме да најдеме некој нов корисен трик…Веруваме дека и вие сте големи љубители на „направи сам“ проектите. Скоро секојдневно на Интернет можеме да најдеме некој нов […]

Кулинарство

Видео: Паметни и едноставни ТРИКОВИ кои ќе ви ја олеснат работата во кујната

Паметни и едноставни ТРИКОВИ кои ќе ви ја олеснат работата во кујнатаОвие неколку трикови во краткото видео подолу ќе ви помогнат многу во кујната. Олеснете си ја работата практикувајќи ги […]