Ознака: интересно

Љубов и секс

Љубовница признава: „Сакам да ме посакуваат само мене, не ми е гајле за нивните жени!“

Авторката на романот „Јади, моли, сакај“, Елизабет Гилберт се исповеда дека била зависна од заведување и не запирала пред ништо за да ја оствари својата цел, односно да го освои […]

Видео

ВИДЕО: Зема лаптоп и го завитка во дуксер: Кога ќе видите зошто, и вие ќе го направите истото…

Ова момче ќе ви покаже како за една минута од стар дуксер да направите торба за својот лаптоп.Доколку сте љубител на дуксери како и ние, тогаш ова видео ќе ве […]

Видео

ВИДЕО: Купила рѓосано ренде, а тоа што го направила од него е апсолутно генијално!

Ви прикажуваме едно видео кое ќе ви покаже како може да се искористи едно рѓосано ренде.Ова е уште еден од примерите преку кои може да видиме како старите работи можат […]

Видео

Видео: САКАЛ ДА ГО ФРЛИ СТАРИОТ БОЈЛЕР ВО ЃУБРЕ, но од него направил нешто генијално!

Овој човек го реновирал својот дом и го заменил стариот бојлер. Но, наместо да го фрли во корпа…За време на реновирање, многу работи од вашиот дом завршуваат во корпа. Овој […]

Љубов и секс

Факти за љубовта

Љубовта претставува најголема светлина во животот на луѓето. Секој од нас знае дека таа го зголемува квалитетот на нашето постоење. Ако сè уште меѓу вас постојат такви кои не веруваат […]