Ознака: квасец

Кулинарство

Ако немате квасец – може сами да си направите од јаболко, брашно и вода

Недостатокот на квасец низ продавниците очигледно ги прави луѓето многу нервозни. Но постои начин како самите да си направите квасец во домашни услови. Имајте предвид дека е потребно да поминат […]