Ознака: кромид

Живот

Овие намирници сите ги чувате во фрижидер, а тоа е голема грешка: Кромидот извадете го веднаш

Експертите редовно предупредуваат дека кромидот никако не треба да се остава во фрижидер, но дали сте се запрашале зошто? За повеќето намирници за продолжувањето на рокот на траење е препорачливо […]