Ознака: маргарин

Здравје

Откажете се од маргаринот: За жените е многу штетен, а мажите ги “удира“ каде што најмногу боли

Според австралиските диетолози еден од најопасните производи за женската фигура е маргаринот. Судејќи од нивните експертизи, маргаринот не само што има лошо влијание за фигурата и тежината, туки и на […]