Ознака: НАТО

Мислења

Не е до НАТО и ЕУ, до нас е !

Се повеќе како реакција луѓето ги искажуваат своите ставови на своите фејс профили јавно. Највисоко Демократско право е правото на слободен говор и тоа и за почит. Ние како редакција […]

Вести Македонија

Дали тоа Тачи најавува војна во Македонија?

Интегрирањето на Македонија во НАТО  е прашање од исклучителна важност кое може да заврши со војна, јавно изјавува Тачи. Тој посочува дека е исклучително внимателен со оваа своја изјава, за […]

Избор на уредникот

Сакате да знаете како се живее во Европската унија?

Појдете во Бугарија, Хрватска, Романија… Во градовите во центарот ќе видите луѓе како се шетаат по шетачките улици во елитни кафе барови Старбакс и бутици. Се е тоа е фасада. […]

Вести Македонија

За Европска Македонија НЕКОГАШ

Пак со автобуси,сокчиња и сендвичи.Тоа беше недозволиво и смешно кога ВМРО организираше протести.Но сега се со знамиња на Македонија и Европската унија, транспаренти, маици и беџеви и се е дозволено. […]

Избор на уредникот Издвојуваме

Влезете ЕУ ВЛЕЗЕТЕ У НАТО И СВЕ ВИ Е РЕШЕНO

Грција е во ЕУ и Нато,Хрватска е во ЕУ и Нато.Дали проблемите им се решени?Секое поминувае на граничните премини со Хрватска царинарниците бараат цигари мито. Хрватска се сели масовно и […]

Издвојуваме

Мирослав Стојановски Касапот

Може ли Македонија да влезе во НАТО со вакво раководство во Министерството за одбрана? Главното раковотство на Министерството за одбрана во моментов се состои од личности со длабоки, приватни, семејни, […]

Вести

МИА објави па повлече вест која се однесува на Руската амбасада

Денес е официјалниот почеток од кампањата на Владата на Р.Македонија за референдумот за договорот со Грција. Но дали истовремено започна и специјална војна на дезинформирање? Твитот на Руската амбасада се однесувал […]

Избор на уредникот

Петровски: Столтенберг вели патот ви е преку Атина, но нема гаранции…

Во своето гостување во ТВ Плус од Куманово Филип Петровски говореше отворено и мошне прецизно за проблемите со кои се соочува Македонија во последно време. Тој посочи дека требаше да […]

Коментари

На што се смеат овие луѓе?

Да, да добро читате. На што се смеат овие луѓе. Македонија тоне во корупција и скандали секојдневно. Истовремено ни се подготвува промена на уставното име без ганација за членство ниту […]