Ознака: неработен ден

Вести

Среда неработен ден!

Среда неработен ден!Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ” бр.21/98 и 18/07), 21 декември 2016 година (среда), Денот […]

Вести

Продолжен викенд: Понеделник неработен ден

Денот на Македонската револуционерна борба, 23 Октомври (недела), односно 24 октомври 2016 година (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална […]

Вести

Остануваат уште два неработни дена за оваа година

По вчерашниот празник, останаа само уште два неработни дена до крајот на оваа година.Неработен е 23 октомври – Денот на македонската револуционерна борба, кој воедно е и последниот продолжен викенд […]

Вести

Четврток неработен ден

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во […]

Вести

Осми септември е неработен ден за граѓаните

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 септември 2016 година, е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во […]