Ознака: обама

Вести

Американскиот претседател Обама ќе издаде декрет за стандардите за заштита од сајбер напади

Очекува во средата да издаде декрет во кој ќе ја објави програма за обезбедување од сајбер заканите во во критичните инфраструктурни мрежи, пишува весникот Hill. Се претпоставува дека уредбата ќе […]