Ознака: пиво

Живот

Наздравете со пиво, здраво е

Една студија откри дека пијалокот ги нуди истите бенефиции како виното. Љубителите на пиво, може слободно да се радуваат бидејќи пијат здрав напиток, се разбира доколку тоа е во умерени […]

Занимливости

Со пиво се живее поубаво и подолго

Освен хедонистичкиот момент на уживање во пивото и неговиот одличен вкус, овој пијалок нуди многу бенефити и за нашето здравје. Умереното конзумирање на пивото придонесува за подобра здравствена состојба и […]