Ознака: психологија

Живот

Три работи кои момчињата веднаш ги забележуваат кај тебе – ова остава најголем впечаток!

Твоите заби Забите ги откриваат нашата возраст, здравје и некои црти на личноста. Ако пиеме многу кафе, пушиме или не одржуваме хигиена, има големи шанси другата личност да го прочита […]

Нега и убавина

Никој не е толку гладен за својата телесна тежина да ја зголеми за 20 или 30 килограми: Се дебелееме поради зборовите кои ги премолчуваме

Никој не е толку гладен за да се здебели 20 или 30 кг. Зголемувањето на килограмите ќе престане тогаш кога ќе се откријат и отстранат вистинските причини за неконтролирано внесување […]

Живот

Психички здравата личност ќе ја препознаете по однесувањето – доволен е само еден знак

Една од главните карактеристики на здравата, урамнотежена личност е способноста да зборува и да делува директно. Без лажна скромност, без шокираност, непотребна драма, без навестувања и нејаснотии – онаа којашто […]