Ознака: светот

Занимливости

Најсилните деца на светот кои држат светски рекорд (видео)

Браќата Џулијано (7) и Клаудио (5) од Романија, тренираат дури 4 часа дневно, а тренинзите им ги води нивниот татко Јулијан. Овие млади снагатори, прават склекови на кои сите можат […]