Ознака: сос

Видео

НЕРВОЗНИ ГОСТИ: Масовна тепачка за чипс и сос!

Масовна тепачка избила во ресторан во Далас, поради чипс и сос. Се започнале жени…Во мексикански ресторан во Далас, Тексас, избила масовна тепачка поради бизарна причина… Насилниците полуделе кога намесно зелена […]