Ознака: старлета

Сцена

Дали знаете зашто е скршено срцето на Ким Кардашијан?

Славната реалити ѕвезда е неутешна, по само четири месеци, нејзината мачка Мерси починала. 31-годишната Ким персиската мачка Мерси ја доби на подарок од своето момче, но подоцна дозна дека е […]