Ознака: тепачка

Меѓународен фудбал

Видео: На фудбалскиот меч во Косово настана масовна тепачка

По завршувањето на мечот меѓу Хиси и Приштина се случи масовна тепачка во која беа вклучени фудбалерите на двете страни, каде се разменија многу боксови и клоци. Домаќините не можеа […]