Ознака: тони михајловски

Видео

„Дуелот“ на Тони Михајловски и Цаци Паковска

Да се потсетиме на легендарниот „говор“ на Тони Михајловски кој и беше упатен на Цаци Паковска, која претходно го критикуваше Тони за неговиот изглед.  Тој во својата емисија „Опуштено“ буквално […]