Ознака: чоколаден колач

Кулинарство

Чоколаден колач од тетрапак – без брашно и без печење

Еве како да го направите наједноставниот, но фантастичен десерт, чија подготовка ќе бара минимален напор. Потребни ви се само неколку состојки и 1 празен тетрапак од млеко или сок. Чоколаден […]

Кулинарство

Чоколаден колач од тетрапак – без брашно и без печење

Еве како да го направите наједноставниот, но фантастичен десерт, чија подготовка ќе бара минимален напор. Потребни ви се само неколку состојки и 1 празен тетрапак од млеко или сок. Чоколаден […]