ТАКА СЕ ПАРВИ ТОА: Куче се претвара дека е мртво за да избегне туширање!

Познато е дека домашните миленичиња не се баш обожаватели  на вода и дека не сакаат да се капат. Но ова куче страшно мрази да се бања- толку што се преправа дека е мртво.Куче кое секогаш се обидува да го избегне капењето одлучило да пристапи кон екстремни мерки.
Тоа се преправало дека е мртво само за да не мора под туш, кој е негов заколнат непријател.
Сопственичката буквално морала да  го влече до бањата, а тоа буквално лежело надевајќи се дека сепак нема да има капење. Во еден момент  се обидело и да побегне, но на крајот  сепак кутрото кученце завршило под туш.Куче кое секогаш се обидува да го избегне капењето одлучило да пристапи кон екстремни мерки.
Тоа се преправало дека е мртво само за да не м

Пронајдете не на следниве мрежи: