Таткото му рече „те сакам“, а тоа ОДГОВОРИ

Тед случајно снимил важен момент. Му рекол на своето тримесечно бебе дека го сака, а малиот Бен…Првиот пат кога детето ќе ти каже „те сакам“ за сите е прекрасно искуство но Тед Москаленко немал  претстава дека тоа ќе го слушне толку рано.
Тед случајно снимил важен момент. Му рекол на своето тимесечно бебе дека го сака, а малиот Бен на сечие изненадување одговорило со иста мера.
Не знаеме со што е послатко, одговорот на Бен или реакцијата на Тед.Првиот пат кога детето ќе ти каже „те сакам“ за сите е прекрасно искуство но Тед Москаленко немал  претстава дека тоа ќе го слушне

Пронајдете не на следниве мрежи: