Таткото на Ава: Куќата на Големиот Брат личеше на социјална институција!

Ава постојано сакаше да биде во центарот на внимание.
А пак по завршувањето на шоуто и нејзиниот татко  не остана мирен, тој се изјасни дека неговата ќерка била малтретирана во куќата.
-Куќата изгледаше како социјална институција. Едната има рак на дојка, другиот се „допингува“, друга нема „роба“, а Маја, Венди немаа „гаќи“, немаа што да облечат, се што носеа беше на Ава. Ја номинираа носејќи ја нејзината облека.- рече Ивица Карабатиќ.
Од друга страна старлетата кажа дека била искрена во куќата но и дека е исто толку хистерична и надвор од неа, што веднаш се покажа кога обвинуваше дека гласањето е наместено.
-Секако дека сум задоволна со своето однесување после се, сепак тоа сум јас, и што и да сум направила, си наштетив само на себе си. Мислам дека публиката уживаше во се.- изјави Ава.
Исто така додава дека нејзиното срце му припаѓа на Жељко, а со Урош се договоривме да глумиме дека имаме секс. Најмногу ме погоди што сите се здружија против мене. Најмногу ми е мило што не им се извинив на Анета, Венди и Маја, додаде старлетата.Ава постојано сакаше да биде во центарот на внимание.
А пак по завршувањето на шо

Пронајдете не на следниве мрежи: