Тато ако ми даеш 50 евра, ќе ти кажам што и вика поштарот на мама секое сабајле

Тато ако ми даеш 50 евра, ќе ти кажам што и вика поштарот на мама секое сабајлеУбаво ли му кажа?!Убаво ли му кажа?!

Пронајдете не на следниве мрежи: