Тато, ја затруднев мојата девојка…

Loading...

Студент се јавува дома со смислена стратегија како да ја соопшти лошата вест:Студент се јавува дома со смислена стратегија како да ја соопшти лошата вест:
– Тато, ја затруднев мојата девојка…
– Што?!?! Како така бе, што мислеше?!
– Не бе тато се шегувам, паднав на испитот по хемија.
– Уф, фала богу !Студент се јавува дома со смислена стратегија како да ја соопшти лошата вест:
– Тато, ја затруднев мо

loading...
Loading...