Тато која е разликата помеѓу „потенцијално“ и „реално“?

Loading...

Помалиот син го прашува татко му:Помалиот син го прашува татко му: – Тато тато, која е разликата помеѓу „потенцијално“ и „реално“? Таткото: – Добро сине ќе ти објаснам. Се обраќа на жената: – Дали ти би спиела со Џорџ Клуни за милион долари? Жената: – Секако, не би пропуштила таква можност! Се обраќа на ќерката: – Дали ти би спиела со Алекса од Х фактор за милион долари? Ќерката: – Wow! Да!!! Тоа е мојата фантазија! А, рака на срце, и без пари би спиела со него! Хахахаха! Се обраќа на постариот син: – Дали ти би спиел со Рики Мартин за милион долари? Постариот син: – Да, зошто да не? Замисли што се може да се направи со милион долари! Таткото се обраќа на помалиот син и му вели: – Слушна ме сега сине, „потенцијално“ ние седиме на 3 милиони долари, а „реално“ живееме со две курви и еден педер!!!Помалиот син го прашува татко му: – Тато тато, која е разликата помеѓу „потенцијално“ и „реално“? Таткото:

loading...
Loading...