„The Interview“ сепак ќе се најде на филмското платно

Loading...

Сатиричниот филм кој прикажува заговор на ЦИА за убиство на лидерот на Северна Кореја, Кин Јонг-ун, сепак ќе ја здогледа светлината на денот.Портпаролот на компанијата „Sony Pictures“, изјави дека филмот „The Interview“ ќе биде прикажан во над 200 кина.
Филмското студио вчера одлучи да се одржи ограничена премиера на Божиќ, 25 декември, а филмот ќе биде прикажан од независни дистрибутери.Портпаролот на компанијата „Sony Pictures“, изјави дека филмот „The Interview“ ќе биде прикажан во над 200 кина.
Фи

loading...
Loading...