Тие одговорија на најтешкото прашање на светот – Што е ЉУБОВ?

Како ќе одговорите ВИЕ  на ова прашање?Секогаш секој различно има своја дефиниција за тоа чувство, луѓето на различни начини ја доживуваат и сметаат дека постојат повеќе видови на љубов. Но кога некој ќе ве праша што е љубов, на каков одговор прво ќе се сетите?
Погледнете што одговорија:Секогаш секој различно има своја дефиниција за тоа чувство, луѓето на различни начини ја доживуваат и сметаат дека постојат повеќе видови на љубов.

Пронајдете не на следниве мрежи: