Тие се однесуваа одвратно кон него поради неговата боја на кожа а на крај ги очекуваше шокантно изненадување!

Loading...

Арогантно и вообразено семејство доби лекција која ќе ја памети до крајот на нивниот живот!Станува збор за краток филм „Џафар“ од Ненци Специоти! Притоа, филмот испраќа многу моќна порака за тоа дека на луѓето не треба да им се суди по бојата на кожа!
Ова семејство ја направи таа грешка а на крај се покаја поради тоа!
Погледнете сами за што станува збор!

 
Станува збор за краток филм „Џафар“ од Ненци Специоти! Притоа, филмот испраќа многу моќна порака за тоа дека на луѓето не треба да

loading...
Loading...