Тие се разделени веднаш по раѓањето: 25 години подоцна се случува нешто интересно!

Саманта Футерман и Анаис Бордиер се близначки, но не се познавале цели 25 години- се додека по чиста случајност не дознале една за друга. Сестрите се родени во Јужна Кореа и веднаш по раѓањето биле посвоени. Саманта добила родители од Америка, а Анаис го пронашла своето ново семејство во Франција.
Во февруари 2013 година Саманта добила порака на Фејсбук од сестрата Анаис, која ја препознала во еден од нејзините филмови. Од тогаш почнале да ја откриваат својата тајна.
Интернетот и социјалните мрежи можат да бидат користени на разни начини, а ова е само еден од нив.Сестрите се родени во Јужна Кореа и веднаш по раѓањето биле посвоени. Саманта добила родители од Америка, а Анаис го пронашла своето ново семејство

Пронајдете не на следниве мрежи: