Тој глуми дека е застрелан, а реакцијата на човекот ќе ве остави без зборови!

Loading...

Леон е познат по шегите во Германија и е голема YouTube ѕвезда. Неговите шеги имаат по стотици илјади прегледи на YouTube, тој секој пат прави нешто ново и тотално лудо
Тој овој пат се одлучил да глуми дека се расправа со некого, па поставил петарда во сад за да изгледа дека некој го пука.
Реакцијата на човекот позади е брилијантна!
 
Погледнете го видеото: Неговите шеги имаат по стотици илјади прегледи на YouTube, тој секој пат прави нешто ново и тотално лудо
Тој овој пат се одлучил да г

loading...
Loading...